Despre noi

Povestea EuroPăstrăv


Păstrăvăria Răstolița reprezină mai mult decât o companie.


Reprezintă grija noastră pentru produsele de calitate, care să ajute consumaorul să dezvolte un stil de viață sănătos. Reprezintă preocuparea pentru mediul înconjurător și dorința de a oferi produse care să respecte standardele europene de consum.

S.C. Euro Păstrăv S.R.L. a fost înființată în 2006, având o dezvoltare continuă, finanțară de fondurile europene nerambursabile (prin proiectul POP, contract de finanțare nr. 189/04.06.2014). În anul 2014 am definitivat păstrăvăria,  iar în anul 2017 am atins nivelul maxim de calitate a produselor livrate, obținând certificarea ecologică nr. 2-05550-2017, fiind singura păstrăvărie din România certificată UE.

Produsele noastre sunt BIO și respectă toate standardele europene de calitate, ajungând ca titlu de prezentare la târguri internaționale de profil. Cea mai recentă prezență de renume a fost în cadrul târgului internațional Anuga Meat – Koln, în octombrie 2017.

Producem păstrăv curcubeu de consum, ciclul de producție începând de la stadiul de icre embrionate. Deținem toate autorizațiile și licențele de acvacultură nr. 0079/04.12.2014 și nr. 0080/04.12.2014 în acest sens, având o capacitate de producție proiectată la aproximativ 75 de tone de păstrăv curcubeu de consum.

EuroPăstrăv Are Multe De Oferit!


Prospețime

Producem și
distribuim păstrăv
curcubeu de consum,
proaspăt, BIO și
de maximă calitate.

Naturalețe

Furajele utilizate
în dezvoltarea
peștilor sunt 100%
naturale,conform
fișelor tehnice
de calitate.

Calitate

Singura păstrăvărie
din țară certificată
UE și una din
puținele păstrăvării
licențele în
acvacultură.

Seriozitate

Respectăm toate
standardele
europene de
calitate și oferim
produse 100% BIO,
certificate ecologic.

Echipa noastră


[tm_pb_cherry_team admin_label=”Team” columns_tablet=”2″ columns_phone=”1″ columns_last_edited=”on|phone” show_filters=”off” more=”off” ajax_more=”on” pagination=”off” image_size=”thumbnail” show_name=”on” show_photo=”on” show_desc=”on” show_position=”on” show_social=”on” template=”grid-boxes-2″ use_space=”on” use_rows_space=”on” excerpt_length=”36″ columns_laptop=”2″ columns=”4″] [/tm_pb_cherry_team]

Colaboratori


Descoperă mai multe detalii despre produsele noastre!


Contactează-ne pentru a cere detalii despre produse și pentru a obține o ofertă de preț concretă.