Bucătarul Adrian Hădean gătește cu pești de la noi!

Bucătarul Adrian Hădean gătește cu pești de la noi!

Recunoașterea calității păstrăvului BIO de la EuroPăstrăv
Păstrăvăria Răstolița este recunoscută la nivel național pentru produsele de calitate, iar drept dovadă cei mai mari chefi bucătari gătesc cu ajutorul păstrăvului BIO de la Euro Păstrăv. Printre aceștia se află și chef Adrian Hădean. Aceasta nu este doar o dovadă de recunoaștere a calității produselor oferite de noi. Este o adevărată onoare și este plăcerea noastră să ne ridicăm la așteptările unor bucătari recunoscuți internațional și la cerințele standard ale criticilor culinari din întreaga lume.

De ce este folosit păstrăvul BIO de la EuroPăstrăv?
Păstrăvul BIO de Răstolița este certificat UE pentru standardul înalt de calitate și este folosite de bucătari profesioniști din întreaga Românie. Modul în care acesta este crescut în păstrăvăria noastră (apă direct din izvoare montane) și furajele de calitate cu ajutorul cărora peștii sunt hrăniți le oferă acestora un gust cu adevărat aparte. Iar chefii care se respectă și restaurantele care își respectă clienții știu să aleagă întotdeauna ce-i mai bun.

Click pe imagine pentru a vedea întregul articol!

Click pe imagine pentru a vedea video-ul! (minutul 8:20)